Meny
DOFT / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Jag har en ny favorit till håret!

image

Jag har alltid tyckt att hårsprej är överskattat.. i alla fall på mig! Enda gången jag använder hårsprej är när jag satt upp håret i en stram svans och vill ha alla småhår på plats, eller eventuellt när jag lockat håret och vill behålla lockarna lite längre. Mitt hår är i övrigt väldigt lättformat när det kommer till lockar, eller så hänger det bara rakt om jag så vill. Tjockt är det också så jag behöver inte fluffa upp det särskilt mycket :)

På L’Oréals senaste pressvisning så presenterade dom en ny variant av deras storsäljare sedan många år – Elnett men nu med en lättare doft. SLEEKISSIME Denna hårsprej går att kamma ut, utan att håret blir fett. Håret kan stylas om oändligt många gånger och när man funnit formen som man vill ha så sprejar man bara en sista gång för att få fram maximal glans! Denna har blivit min absoluta favorit när det kommer till hårsprej. Jag behöver inte längre tvätta håret efter att ha använt hårsprej.. tjoho! :)

Tummen upp och 5/5 från mig eftersom jag också gillar doften som känns yngre än den vanliga Elnett.

ca pris: 60kr

4 Comments

 • Anna
  4 September, 2013 at 09:34

  Tävla om ett Pearls for girls armband, värde 249 kronor! Snabbt och lätt =)

  Reply
 • http://superpremium2.premium4best.eu/
  22 August, 2023 at 20:43

  Helpful info. Fortunate me I found your web site by accident, and I am surprised why
  this accident didn’t took place in advance! I bookmarked
  it.

  Reply
 • https://web-directory-online.eu/
  26 September, 2023 at 04:11

  It’s not my first time to go to see this site, i am browsing this web site dailly
  and take pleasant facts from here everyday.

  Feel free to surf to my web site: https://web-directory-online.eu/

  Reply
 • www
  27 September, 2023 at 21:56

  Good day! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?

  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any recommendations?

  Here is my webpage; www

  Reply

Leave a Reply