Meny
ISABELLE TIPSAR / NAGLAR

Pink about it!

imageimage

Efter en lackning..image

Efter 2 lackningar..image

Ingen har väl missat att Oktober är den rosa månaden? Den månaden då vi tänker lite extra på alla de som drabbas av den fruktansvärda sjukdommen cancer. Denna månad hjälper vi alla till att skänka lite extra till bröstcancerfonden och många företag hjälper till med att skänka en slant vid köp av rosa produkter. Amerikanska märket ESSIE har ett nagellack denna månad som heter “Pink about it“… fyndigt namn, eller hur? :)

Jag fick detta lack för någon månad sedan och provade det direkt. Tyvärr blev jag den gången rätt missnöjd, men fick för mig att prova det en gång till. Denna gång är jag nöjdare med resultatet! Lacket är väldigt täckande precis som Essies lack brukar vara och på första bilden har jag som sagt målat ett lager och på bild nr2 har jag lackat ett lager till. 

Lacket har ett otroligt fint skimmer i flaskan, men det syns tyvärr inte när lacket är på nageln. Färgen är riktigt barbie-bubbelgums–rosa och kanske inte min favvo att ha på naglarna :) men tummen upp till ESSIE som stödjer bröstcancerfonden!!

 

1 Comment

Leave a Reply