Meny
EVENTS

Växjö & Västervik

image

image

image

image

Hemma efter en rolig roadtrip ner till de småländska skogarna! Vi bilade ner till Växjö igår där det var event med Nordicfeel. Jag stod och sminkade hela kvällen och det var så himla kul att så många kom fram och ställde frågor! :-)

Tidigt imorse åt vi frukost-buffé på hotellet (kan vara det bästa med att bo på hotell) och sedan hoppade vi in i bilen och körde vidare mot Västervik – Jakobs hemstad. Vi fick lite guidening av staden, käkade lunch på Tant Grön och sedan besökte vi Elevens nya lokaler. Jättekul att få se deras stora lager med alla skönhetsprodukter.. kan säga att de var bättre än att gå runt i en godisbutik :-)

Bilder från eventet kommer lite senare!

1 Comment

  • Jakob
    22 September, 2014 at 10:46

    HURRA VAD KUL VI HADE! :D

    Reply

Leave a Reply