Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / PRODUKTRECENSIONER

LCC – Löwengrip Care & Color

lcc1

Jag har för första gången produkter från LCC i min ägo! Även om jag hört (läs: min bästis har tjatat om att torr-shampot är det bästa i världen) och läst väldigt mycket om dessa produkter har jag aldrig tagit mig för att köpa något. Kanske för att jag sällan har vägarna förbi apoteket eller för att ja är lat ;-)

Hursom så fick man med dessa 2 minisar i goodiebagen på nordicfeels event förra veckan och nu har jag provat dom så pass att jag kan dela med mig av vad jag tycker!

Visst känns flaskorna väldigt tjejiga med rosa, guld och vitt? Om jag nu inte hade läst så mycket om dessa så hade jag trott att Isabella skulle ha kommit med någon kvinnlig “power-doft” – jag tänker mig en typisk business woman på väg till dagens möte. Istället så möts man av en söt koladoft (kolasnören) som sprider sig rekordsnabbt i hela rummet (läs: lägenheten) detta gäller både hårsprejen och torrshampot. Doften sitter kvar länge även om den inte är lika intensiv mot slutet av dagen.

lcc2

Trycket i torrshampot Good to Go’s flaska är rätt hårt, jag höll den allt för nära hårbotten till en början. Den blir inte så där vit som vissa torrshampon kan bli och den ger en volym. Jag brukar avsky volymprodukter då jag redan har väldigt tjockt och kompakt hår men jag måste helt ärligt säga att jag gillar denna! Även om doften är lite väl söt för min smak, då jag föredrar något fräschare, så gillar jag den. 

Hårsprejen Pixie Dust har jag inte provat lika mycket om jag ska vara ärlig. Hårsprej är inget jag använder så mycket av själv förutom när jag gör lockar, men den verkar helt ok. Jag får återkomma när jag provat den lite mer! :-)

LCC’s produkter finns hos www.nordicfeel.se

 

No Comments

    Leave a Reply