Meny
ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Löningsdags och Höstbegär!

hös22t

Snart löning!! Jag får inte lön förrän den 27:e så jag får vänta några dagar mer än er som får den 25:e! :-( men men..

Så länge har jag spanat in lite produkter ja tänkt skaffa så snart plånboken är påfylld. Fick ett medlems-mail från Åhléns som kör 50% på några skönhetsfavoriter, bl.a. parfymen från Versace. Jag har aldrig sett den förut så jag har ingen aning om vad den doftar, men bara flaskan väckte mitt intresse! Ska absolut förbi Åhléns och sniffa på denna när den nu är till halva priset.

Läppglanset från NYX kärade jag ner mig i förra veckan då jag använde de på tjejen jag sminkade. Färgen är helt fantastisk och kommer bli en solklar favorit på mina läppar i höst!

Nagellacket från L’Oreal har jag skrivit om tidigare. Jag vill nu utöka med fler färger av dessa gel-lack… me like!

Real Techniques… SÅ inte jag att inte hoppat på dessa hypade produkter?! Stort vill-ha-begär på dessa! Äntligen ska jag slå till :-)

2 Comments

Leave a Reply