Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / PRODUKTRECENSIONER

Läppar och fransar från Essence

IMG_1804

Här kommer dom sista produkterna från Essence. Läppstiftet har en hallonröd ton (nr 14 Adorable Matt!) och är – som ni hör på namnet – helt matt. Jag är alltid svag för hallonröda läppfärger och denna känns väldigt krämig och härlig. Läppennan (nr 14 Femme Fatale) har en något mer orange ton vilket kanske är lite svårt att se på denna bild. Pennan är krämig, pigmentrik och glider lätt över läpparna.

IMG_1811

Här har vi 2 eyeliners med olika finish, en som blir matt och en som blir glansig. Den matta sitter som BERG och man behöver makeuprengöring för att tvätta bort den medan den glansiga eyelinern släpper lättare. Den matta är helt klart min favorit!

IMG_1813

Lash Princess volume mascara har en “kobra-formad” borste så som Essence själv beskriver det. Den lovar att fånga upp även de minsta fransarna och ge en fantastisk böjning.

Låter Essence som ett intressant märke? Mer info finns på deras sida www.essence.eu

No Comments

    Leave a Reply