Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER

Spirit Leonardo

IMG_5135

IMG_5175

Jag råkade slinka in på Makeupstore och upptäckte en hel del nya skuggor i deras sortiment! Har inte varit inne på MUS på evigheter då jag var lite less på de skuggor som fanns, men nu har det alltså kommit en hel del nya. 

Dom här två skuggorna fick följa med hem. Den blå till vänster heter “Leonardo” och är sååå fin! Den glittrar så jäkla fint att jag bara var TVUNGEN att köpa den.

Sedan stod jag länge och velade mellan den bruna till höger och en annan ny skugga som var lila. Båda var så himla fina och även om jag har hundratals bruna skuggor så valde jag ändå den tillslut. Jag trivs inte så bra i lila toner på mig själv så därför fick det bli brunt denna gång. Jag kommer troligtvis även köpa den lila, fast jag väntar till ett annat tillfälle. Den bruna skuggan heter “spirit” och är guldigt brun med glitter av både lila och rosa.. mums!

Bilderna gör sig inte alls rättvisa. Så himla tråkigt att det ska vara så svårt att fotografera glitter och skimmer!

Skuggorna kostar 145kr styck om jag inte minns helt fel :-) Finns att köpa HÄR!

391 Comments

Leave a Reply