Meny
ÖVRIGT

Kicks Liljeholmen

IMG_8665

IMG_8663

555555

I fredags eftermiddag gick in på KICKS i Liljeholmen och det kändes inte så jättekul om ja ska vara ärlig. Dammiga hyllor, produkter som låg huller ombuller, äckliga testers och frånvarande personal. Utöver MUS ställ (se bilder ovan) så såg jag även en hylla med Michael Kors produkter som fångade min uppmärksamhet, men hyllan och produkterna var så otroligt dammiga och äckliga att ja inte ens ville testa något.

Det är så himla trist att gå in i en butik och det ser ut så här tycker jag! Skönhetsprodukter och hygien går hand i hand enligt mig. 

Jag förstår absolut att KICKS har många hyllor och många märken att hålla fräscha med tanke på hur mycket kunder dom har under en dag. MEN under hela tiden som jag gick runt i butiken (ca 10-15 min) så var det väldigt lugnt (läs: jag var den enda kunden). Varför inte ta denna tid och fräscha upp hyllorna, speciellt inför en helg??

Istället så stod 2 butiksarbetare vid kassan och diskuterade något helt annat. Jag fick inget välkomnande, ingen fråga om jag behövde hjälp och inte heller något hejdå när passerade kassan på vägen ut. Personalen tittade inte på mig en enda gång under mitt besök! Tummen ner! :-(

3 Comments

 • Josefin
  11 October, 2014 at 12:31

  Fy vad oinspirerande! Tyvärr tycker jag det ofta är så när man kommer in i en sminkbutik, det är sällan dom hälsar och frågar om man behöver hjälp. Känns som dom mest är där för att se snygga ut! Jag som sökt jobb som make up artist (än så länge utan framgång) blir så sjukt irriterad på sånt!

  Reply
  • isabellengqvist
   11 October, 2014 at 17:10

   Ja, så himla trist! :-( Hoppas du hittar något jobb snart! :-)

   Reply
 • rtp slot live
  2 October, 2023 at 17:12

Leave a Reply