Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / PRODUKTRECENSIONER

Lyxiga handtvålar från Apolosophy!

IMG_5206

IMG_5215

IMG_5223

*Detta är ett pressutskick

Jag fick hem ett spännande paket från Apotek Hjärtat och deras eget märke Apolosophy. Denna höst utökar dom sortimentet med 4 pumphandtvålar av hög kvalitet och snygg design!

Dreamy Rose (den rosa) doftar ros och jasmin. Lovely Lemon (den gula) doftar grönt äpple och citron. Bloomy Lavender (den blå) doftar lavendel och mint. Black Cherry (den gråbruna) har en kryddig doft med inslag av vanilj, mums! Jag älskar vaniljdofter på tvål så ja ska prova denna först.

Med handen på hjärtat, ni som köper flasktvål (alltså inte har en flaska som ni fyller på) visst dras man till den med snygg design? Det gör i alla fall jag! Jag vill ha en snygg tvål som matchar färgerna på mina handdukar och annan inredning i badrummet. Jag gillar att dessa har en svart matt pump och dom känns väldigt lyxiga i designen.

Varje tvål innehåller 300ml och kostar 69kr. Finns hos utvalda Hjärtat-apotek eller på www.apotekhjartat.se

 

No Comments

    Leave a Reply