Meny
ÖVRIGT

Varför kallas jag isastar ?

Det var egentligen inte jag som kom på namnet isastar, utan en fotograf som heter Jenni Porkka. Hon och jag gjorde en del bilder när jag började min karriär som MUA under åren 2008-2009. Jenni sa att jag behövde ett namn som folk lätt skulle komma ihåg. Mitt efternamn – Engqvist.. är både svårstavat, svåruttalat och svårt att komma ihåg.. speciellt på engelska. Vi båda fundera på vad jag skulle kunna kalla mig och då mitt släktnamn egentligen är Starrin (min farfar valde att byta till Engqvist) så slog vi ihop Isabelle Starrin – Isa Star.

När vårt första fotojobb sedan kom ut i en tidning och jag såg “makeup by isastar” så kändes det väldigt konstigt, men sedan dess har det blivit mitt namn som MUA och folk kommer ihåg det :-)

 

40983_437659376688_1316172_n

Ett av mina första fotojobb som MUA. Fotograf Jenni Porkka.

620 Comments

Leave a Reply