Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / MINA MAKEUPLOOKER / NYA PRODUKTER / PRODUKTRECENSIONER

Höstiga läppar

lip

Här har vi 2 produkter jag kommer använda (gör redan) mycket i höst.

Lip Primer är något helt ny för mig och jag älskar den redan! Vad är då en lip primer? En lip primer ger dina läppar ett jämnare underlag för läppstift och håller det sedan på plats hela dagen. En toppenprodukt att ha som grund på hösten/vintern när läpparna blir torrare och fnasigare och man gärna vill ha mörkt läppstift utan att det ska blöda ut i kanterna. Pennan finns i 2 varianter, en ljus och en lite mörkare.. men jag skulle säga att det inte spelar så stor roll vilken man har eftersom de mer eller mindre blir genomskinligt på läpparna. Nu slipper jag ha läpp-pennor i olika färger då denna passar alla! :-)

Butter Lipsticket kommer också från NYX och den här färgen “Licorice” har jag kärat ner mig i. Alla kommenterar att det är så himla fint när jag har det på mig! :-) Trots att det är matt så känns det inte alls torrt att ha på läpparna och färgen är mörk lilaröd.. mums! Ett par mörka läppar tillsammans med en enkel eyeliner och markerade bryn är SÅ snyggt och hett just nu.

Läppstiftet hittar du HÄR och Lip primern finns HÄR :-)

IMG_8780

1 Comment

  • Jess
    16 October, 2014 at 18:10

    Du har rätt! Den färgen på läpparna är to die for! :)

    Reply

Leave a Reply