Meny
EVENTS / ÖVRIGT

Kick-off med Wellstar

IMG_8791

IMG_8796

Hej på er!

Här har det varit tyst idag. Jag drog iväg imorse för att gå på ett event som visade sig vara en kick-off som höll på i flera timmar! haha. Så jag har alltså suttit och lyssnat på information om en ny hudvårds-serie med både krämer och anti-ageing maskiner som snart lanseras i Sverige. 

Precis kommit hem och nu är det dags att dra iväg igen. Ikväll spelar Sverige på Friends och Thomas har köpt biljetter så för våran del blir det fotboll hela kvällen.

Vi hörs imorgon :-)

2 Comments

 • dorion
  15 October, 2014 at 18:58

  flera har varit på mig med wellstar men ingen vill säga vad det är utan man ska på info-mötena. låter som en sekt och pyramidspel i mina öron. vad är deeeet?

  Reply
  • isabellengqvist
   15 October, 2014 at 21:30

   Ja, alltså…. ja vet inte riktigt! Om jag ska vara helt ärlig. Pyramid, javisst. Sen är jag lite skeptisk mot att signa ett kontrakt på 2 år utan att ha provat en endaste produkt. Men tydligen ska dom vara jättebra :-)

   Reply

Leave a Reply