Meny
ISABELLE TIPSAR / TIPS & TRICKS

It’s not you – It’s your eyebrows del 2

bro

Del 2Läs del 1 här

I den här delen av min lilla brynskola så tänkte jag berätta mer hur man kan fylla i sina bryn på olika sätt beroende på hur markerade man vill ha dom :-)

Bryn-pennan har hängt med i många år och man hittar dom mer eller mindre i de flesta märkens sortiment. Brynpennan är bra för dig som inte använder foundation då den fäster lätt på bar hud. Vill man ändra formen på sitt bryn så är en penna bättre än brynskugga, men se upp så att det inte blir ett för hårt och målat intryck! Jag älskar den här pennan från Anastasia i färgen Taupe. Den har även en borste i ena enden som man kan borsta ut färgen med ifall att det skulle bli för hårt. Finns på HÄR

B003877_1


Bryn-skugga är egentligen en ögonskugga, så du kan alltså använda en brun skugga du redan har hemma. Se dock till att den inte har massa skimmer eller glitter – det gör sig snyggt på ögonen men inte i brynen! Annars så kan man köpa skuggor som är just för brynen. Dessa går oftast lite mer åt det grå hållet och har inte så mycket röda/varma pigment. Nedan har vi två av mina favoriter – tri brow color från Makeupstore och eyebrow cake powder från NYX. Tips! Använd en snedskuren pensel i syntet när du applicerar produkten. Vill du fylla i lätt så använd skuggan torr, vill du därimot kunna forma brynet lite mer så blöt penseln i vatten.

m


Bryn-färg är min absoluta favorit. Jag gillar markerade och starka bryn trots att jag är väldigt ljus i mig själv. Till min hjälp så använder jag en krämig brynfärg från Anastasia Beverlyhills som heter Dipbrow Pomade. Jag använde färgerna “blonde” och “dark brown” då jag gillar att ha en ljusare färg vid brynets start och ett mer mörkt markerat slut. Till denna produkt använder jag mig av en något hårdare snedskuren pensel från samma märke. Anastasias produkter är SÅ himla bra!

B004630_1


Bryn-gele finns både med färg och utan. Vill man markera brynets ljusa strån utan att behöva färga dom så är en färgad bryngele perfekt! Vill man inte alls måla sina bryn kan det räcka med en genomskinlig gel för att hålla brynet på plats. Bryn-gel kan såväl användas som avslut på ett målat bryn! Control Freak Eyebrow Gel från NYX och Eye Studio Brow Drama från Maybelline hittar du hos Nelly.com.

832177-0416_1

479 Comments

Leave a Reply