Meny
EVENTS / HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / MINA MAKEUPLOOKER / NYA PRODUKTER / ÖVRIGT

Headzone @ St.eriksplan

Hej på er!

Ännu en fullspäckad dag har passerat. Startade morgonen ute på Kistamässan och sedan har det varit full rulle på kontoret hela dagen! 

Direkt efter jobbet mötte jag Jessica och så tog vi oss till St.Eriksplan där Myshowroom hade ett invigningsevent tillsammans med frisörkedjan Headzone i deras nyöppnade salong. Till min stora förvåning så fick jag syn på söta norska Rikke som börjar jobba där som frisör nu på måndag när salongen öppnar för allmänheten. Nu vet jag vart jag kommer klippa mig framöver! :-)

Eventet var riktigt kul och jag fick en hel del snack med frisörerna så nu har jag spanat in ett par produkter från Kerastase som ja ska se till att prova. Fick med oss en välfylld goodiebag med många travel-size produkter vilket är toppen att ha med i handväskan! Ska prova allt och visa er godbitarna :-)

Såklart glömde jag min systemkamera i all hast imorse och min lilla kompaktkamera hade slut på batteri, så därför blev det endast ett par iphonebilder. Är på jakt efter en systemkamera i komapaktformat, dvs som är lätt att ha med… tips? Gärna med vridbar skärm :-)

IMG_8826

IMG_8828

HUR fina flaskor i roséguld från Kerastase?! sånt faller jag för..

IMG_8829

Produkter från Kérastase, Sebastian, Kevin Murphy och DermOrganic säljs i salongen. Färgerna dom jobbar med är från Wella.

IMG_8840

IMG_8839

2 Comments

Leave a Reply