Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / PRODUKTRECENSIONER

Återkommande favoriter

IMG_5366

Här ser ni några produkter som är återkommande favoriter hemma hos mig! När den gamla tar slut så köps det en ny, utan att jag funderar över det – jag måste liksom ha dom här produkterna :-)

pan

 

Rengörings Lotion från Apoliva fick jag hem som pressprov för ja vet inte hur många år sedan och sedan dess är den en trogen favorit. Ja vet inte hur många jag rekommenderat denna rengöring dels för att den är billig och himla effektiv, enligt mig. Är för normal/torr hy och oparfymerad. Jag använder den tillsammans med bomullsrondeller som jag blöter i vatten. En flaska på 200ml blir din för ca 50-lappen och räcker jättelänge. Hemma hos mig hittar du alltid en i reserv!

HD Foundation från NYX har hängt med de senaste 2 åren. Letade efter ett budget-alternativ till Chanel Vitalumiere, som ÄR en av mina favoriter men ack så dyr. Letade med ljus och lykta efter en foundationserie med mycket gula toner och hittade då denna! Jag pendlar mellan färgerna 02 och 04, eller blandar dom. Just nu använder jag 02 varje dag! ca 275kr.

Cake eyeliner från Makeupstore vet jag inte riktigt när jag började använda och antalet burkar som jag gjort slut på är många! Med den här produkten kan du verkligen få exakt den konsistens du föredrar och tillsammans med en tunn eyeliner pensel så blir din eyeliner knivskarp. Jag använder även denna för att göra fransmarkering (måla svart mellan fransarna) tillsammans med en snedskuren sytetpensel. Denna produkt är ett måste i alla kvinnors sminkväskor om jag får säga det själv! ca 175kr.

Buttergloss från NYX är en storfavorit världen över! Jag har nog aldrig hört om någon som inte gillar dessa gloss. Finns i flera färger och jag har 3-4 stycken som jag använder flitigt. Denna ovan heter Vanilla Cream Pie och har hängt med i fickan hela sommaren, därav skadan på förpackningen. Just nu använder jag en mörkare nyans som jag nämnt tidigare här i bloggen – Angel food cake. Alla glossen har söta kakdofter och är inte alls klibbiga som vanliga läppglans! ca 75kr.

Rouge från Tarte fick jag också som ett pressutskick och herregud så fiiint det var! Numera är den endast metallplattan i botten kvar då jag använde upp hela rouget (vilket sker väldigt sällan) och ett nytt är på väg hem till mig. Tarte säljs inte på så många ställen i Sverige men craycray.se säljer lite ur sortimentet. ca 259kr.

Har du någon produkt du inte kan vara utan? :-)

 

No Comments

    Leave a Reply