Meny
MINA MAKEUPLOOKER

Maleficent makeup

bbm

Hej vänner! Hoppas ni har en fin söndag :-)  

Jag och T såg Maleficent här om dagen. Ja veet, ja är nog sist med att se den och jag vet inte HUR många gånger ja tjatat om att ja vill se den, hehe. Så här om dagen gav alltså T upp och såg den med mig ;-) 

Angelina är ju en sjukt bra skådespelerska och herregud så snygg hon är! Därför bestämte jag mig för att idag göra min egen version av hennes makeup från filmen (ja veeet att ja också är typ sist med att göra de!) men ja ville se filmen först :-)

Säg till om ni vill veta hur man gör och vilka produkter jag använt!

2 Comments

  • Hanna
    26 October, 2014 at 16:18

    Hej isabelle! Tack för en grym blogg :) jag vill gärna se steg för steg på denna sminkning,asfin!

    Sen undrar jag också vilket bodyscrub du rekommenderar och som du tycker är bäst för priset. Även om det finns nån Body butter från samma märke? Tack i förhand!

    Reply

Leave a Reply