Meny
MINA MAKEUPLOOKER / ÖVRIGT

Purple

mm

IMG_8957

SER ni skillnaden på dessa bilder? De 2 översta är tagna med min systemkamera (en gammal Canon EOS400D) och den nedre är tagen med min iPhone 5S. Ska tilläggas att jag även använder stativ! Är så himla less på att jag inte får till bra bilder så i helgen var jag faktiskt och spanade på en ny systemkamera. Denna gång lutar det åt en Nikon!

Har ni tips på bra kameror?

2 Comments

 • Josefin
  20 October, 2014 at 17:15

  Tyckte inte det var så jättestor skillnad faktiskt men jäkligt snyggt ändå

  Reply
  • isabellengqvist
   21 October, 2014 at 13:51

   Jag tyckte inte heller det syntes så stor skillnad när jag tittade via telefonen, men på datorn ser man däremot skillnad tycker jag! :-/ Jag fixar ljuset på bilder men jag fixar väldigt sällan något annat! :-)

   Reply

Leave a Reply