Meny
DOFT / ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / PRODUKTRECENSIONER

Havtorn och Aloe Vera – Nytt från Apolosophy!

IMG_5429

IMG_5433

IMG_5444

IMG_8982

*Detta är ett pressutskick.

Idag när jag var på väg till gymmet så gick jag förbi posten och hämtade ut ett paket från Apotek Hjärtat. Behöver jag säga att jag skuttade hem efter träningen för jag visste att nya duschprodukter skulle testas?! :-) Life of a beauty-nerd!

Apolosophy har en ny hudvårdande serie innehållandes dusch gel, scrub och body butter. Jag gillar designen, grönt är ju en lugnande färg.. samtidigt känns det som ljusgrönt kamouflagemönster :-) Här kommer en första recension..

Wellness Havtorn Showe Gel har en mild fräcsh doft och löddrar lätt. Gelen är berikad med Vitamin C och fuktgivande Aloe Vera. Jag gillar den lena och rena känslan som denna gel lämnar och ännu ett plus är att den är genomskinlig! Allt för många Aloe Vera produkter ute på marknaden är färgade i gröna eller blå nyanser, men saken är att ren Aloe Vera är helt genomskinlig innuti bladen! Flaskan innehåller 200ml och kostar 59 kr.

Wellness Havtorn Body Scrub har exfolierande korn från aprikoskärnor som river skönt på huden! Även denna innehåller Aloe Vera och havtorn och man känner sig riktigt ren efter användning. Jag upplever att denna luktar mer än gelen, dock försvinner doften snabbare. Den här produkten gillar jag! Flaskan innehåller 150ml och kostar 69kr.

Wellness Havtorn Body Butter är dryg och du behöver inte mycket av produkten för att täcka hela kroppen. Den är lämplig för torr till mycket torr hud och är rätt fet då den innehåller sheasmör men går snabbt in i huden! Den lämnar ingen fet yta som jag tycker att vissa Body Butters gör, utan den lämnar en mjuk och len känsla. Burken innehåller 200ml och kostar 79kr. KAP!

 

Du hittar produkterna i utvalda Apotek Hjärtat butiker och på www.apotekhjartat.se

 

1 Comment

  • Jess
    25 October, 2014 at 12:57

    Väntar på att bodyscruben ska komma in i butik där jag bor! Ännu inte hittat den :( Fin blogg!

    Reply

Leave a Reply