Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / PRODUKTRECENSIONER

STUDIOMAKEUP – THE NUDES

nudes1

nudes2

nudes4

Idag vill ja tipsa om en jättefin palett från det amerikanska märket STUDIOMAKEUP. Den heter NUDES och innehåller 8 ögonskuggor i jordnära toner. Skuggorna som är både matta och skimmriga är också pigmentrika och lägger sig fint på locket. Förpackningen är i hård papp och har en magnet i locket som håller den stängd. Med i paletten får man också en Eye & Lip Primer som man kan använda under ögonskuggorna (eller under läppstift) samt en dubbelsidig pensel. Primern finns även att köpa separat i större förpackning. Perfekt julklapp till dotter/mamma/frun! :-)

STUDIOMAKEUP är ett exklusivt märke som nyligen lanserats i Sverige. Man hittar produkterna på bl.a. Harrods i London och LaFayette i Paris.

Paletten finns nu hos JFR.se och kostar där 319kr!  Du hittar även STUDIOMAKEUP hos nelly.com och bangerhead.se :-)

SMUTHENUEDS1

SMUthenudes

SMU_skuggpalett

 

No Comments

    Leave a Reply