Meny
MINA MAKEUPLOOKER

Eyeko charcoal smokey eye

mm

IMG_9168

IMG_9205

Jag testade att göra en sotning med ögonskuggspennan från Eyeko idag. Den ger en jättefin mörkgrå färg med shimmer. Jag har swatchat båda pennorna ovan så ni kan se :-) Det är förmodligen inte meningen att man ska göra en sotning med denna eftersom den heter “shadow liner” och har en platt pensel. Jag la skuggan över hela locket och använde en annan pensel för att tona ut skuggan i globlinjen. 

I tried the eyeshadow liner from Eyeko today to make a smokey eye. I applied the shadow all over my lid and blended it in the crease with a fluffy brush :-)

1 Comment

  • Josefin
    3 November, 2014 at 14:26

    Jag skulle gärna vilja ha tips på en /flera eyeliner som ger ordentlig svärta. Dom jag provat blir mörkgrå när de torkar. Tack för bra läsning!!:)

    Reply

Leave a Reply