Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / PRODUKTRECENSIONER

Amazonian Clay

IMG_5917

IMG_5943

“Tipsy”

IMG_5942

“Dollface”

IMG_5939

“Blushing bride”

Idag kom paketet som jag väntat på, ett pressutskick från amerikanska Tarte Cosmetics! Produkterna är så himla söta så jag var tvungen att fotografera ett par redan när jag kom hem innanför dörren. 

Vi börjar med dessa tre rouger som heter Amazonian Clay 12 hour blush (varje artikelnamn hittar ni under respektive bild). Jag har en rouge från Tarte sedan tidigare i samma serie som är betydligt mindre nu när jag jämför mot dessa. Dom här 3 ovan innehåller 5.6g och är gjorda i USA. De andra rouget jag har sedan tidigare skiljer sig i förpackningen då det är betydligt lättare, plastigare och innehåller endast 1.5g… dessutom gjort i Kina! Det fick mig att fundera lite på ifall det är äkta eller en kopia. Kollade lite på nätet men känner mig inte helt säker så jag har mailat Tarte för att få ett riktigt svar på det :-) Update: Fick svar från Tarte som sa att vissa av deras förpackningar och produkter produceras i andra länder än USA.

Hursom så är dessa rouge jättefina!! Dom är inte jättepigmenterade vilket jag föredrar för då kan man lättare bygga upp färgen. 

These blushes are so cute!! They are from Tarte Cosmetics and the line is called Amazonian Clay 12 hour blush.

IMG_9355 copy

No Comments

    Leave a Reply