Meny
EVENTS / HÅRVÅRD & STYLING / NYA PRODUKTER

R+Co till Sverige!

IMG_6022

IMG_6035

Igår gick jag och Jakob på lanseringen av hårvårdsmärket R+Co vid fotografiska här i Stockholm. Märket är grundat av 3 hårstyllister som jobbat i över 30 år med allt från Toni & Guy och Vouge till kändisar som Lady Gaga och Madonna. En av grundarna, Howard McLaren fanns på plats. Han klagade på kylan här i Sverige eftersom han själv kommer från Miami.. och vi som fortfarande tycker att det är en varm höst :-)

Vi fick en lång presentation om märket och produkterna vilket var behövligt eftersom jag aldrig hört talas om det tidigare. Det första intrycket jag fick är att flaskorna har en otroligt unik och läcker design! Hur kul är det inte att torrshampot heter “Death Valley” och har öken i bakgrunden?! :-D

Vi fick med oss dessa 4 minivarianter hem men jag har endast hunnit testa torrshampoot än så länge. Jag vet dock inte om jag är helt frälst. Den feta känslan försvinner men mitt hår känns fortfarande stripigt och det gillar jag inte! Positivt är att doften är lagom och fräsch samtidigt som den inte ger några “vita fläckar” utan den funkar både på brunetter som blondiner.

Vi fick endast “pås-prover” av shampo och balsam så det kan bli svårt att ge en rättvis bild av dessa när man inte kan testa dom under en längre period. Mitt hår är dessutom så långt och tjockt att jag behöver rätt mycket produkt… men ja ska prova :-)

Produkterna innehåller inga parabener eller sulfater och är dessutom glutenfria samt vegan vänliga. Priserna ligger runt 250 kr flaskan för shampoo/balsam och kommer finnas i utvalda frisörsalonger från början av januari 2015.

 

No Comments

    Leave a Reply