Meny
NYA PRODUKTER / ÖVRIGT

Amazonian Butter Lipstick

IMG_5983

IMG_5978

“TULIP”

IMG_5963

“CORAL BLOSSOM”

IMG_5967

“PINK PEONY”

Från Tarte cosmetics har jag även fått ett par läppstift från deras kollektion Amazonian Butter Lipstick. Själva förpackningen är gjord i hård papp och har fina blommönster i olika färger. Jag drog på mig Tulip innan jag stack iväg till jobbet här om dagen och hela tiden märkte jag av en rätt så kraftig doft, utan att tänka på att det kunde komma från läppstiftet. 

När jag satte mig på bussen var jag tvungen att fiska upp stiftet ur väskan och lukta på det. Och visst var det så! Läppstiftet (alla 3) har en pepparmintdoft och jag kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar det eller inte. Pepparmint är fräscht men när det är så nära (läs: direkt under) näsan så blir det nästan lite jobbigt eftersom doften är rätt stark. Det som dock är härligt är att det nästan kyler lite samtidigt.

Färgen är medeltäckande och sitter inte så jättebra under dagen då det är rätt glansigt utan man behöver bättra på efter mat/dricka eller ett par timmar. Konsistensen är krämig och det glider på fint på läpparna. 

IMG_9446 copy

No Comments

    Leave a Reply