Meny
NYA PRODUKTER / ÖGON

NYX fransserum

IMG_6163

IMG_6172

Här har vi en ny typ av produkt för mig. Jag har aldrig tidigare provat fransserum eftersom jag varit tveksam till att det fungerar och för att jag läst/hört så mycket negativt. Allt från att man tappar fransar, till allergiska reaktioner och att inget händer. Många fransserum har också blivit förbjudna då dom innehållit vissa ämnen.

Jag köpte ändå detta från NYX eftersom det inte innehåller någon av de farliga ämnerna plus att jag läst/hört så jäkla mycket bra om det. Så nu är det upp till bevis! Jag har tagit förebilder på mina fransar och man ska kunna se resultat efter ca 3-4 veckor så ja ska hålla er uppdaterade och lägga upp före och efterbild sen :-)

Finns HÄR för 325kr!

6 Comments

 • zoritoler imol
  21 July, 2023 at 16:22

  Hello my family member! I want to say that this article is awesome, nice written and come with approximately all important infos. I would like to look more posts like this .

  Reply
 • Smart Contract Generator
  24 August, 2023 at 03:13

  of course like your website but you need to check the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to tell the truth nevertheless I’ll surely come back again.

  Reply
 • K10Pro
  12 November, 2023 at 07:37

  I really appreciate this post. I’ve been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thx again!

  Reply
 • Synapse to BitShares Exchange
  20 November, 2023 at 18:58

  Some truly superb content on this website, thank you for contribution. “A liar should have a good memory.” by Quintilian.

  Reply
 • instant crypto exchange
  22 November, 2023 at 16:37

  It¦s really a great and useful piece of information. I¦m glad that you just shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

  Reply
 • Best crypto exchanges
  29 November, 2023 at 20:48

  I haven’t checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend :)

  Reply

Leave a Reply