Meny
EFFEKTSMINK & HALLOWEEN / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / ÖGON / ÖVRIGT

Glitter Singel

IMG_6348

IMG_6356

IMG_6352

Så heter dessa två glitter ögonskuggor (?) trodde jag! Dessa ska dock inte användas runt ögonen såg jag sedan, men dom kan användas i ansiktet och på kroppen :-) Anledningen till varför man inte ska ha sånt här glitter nära ögonen är för att det kan komma in i ögat och skada hornhinnan eftersom det är små “metallbitar” som kan vara vassa!

Jag trodde först att endast det övre lagret skulle vara glittrigt men det är verkligen glitter i hela förpackningen! Det är krämigt och lätt att applicera med en syntetpensel och sitter som berg! Jag har glitter överallt nu, haha :-) 

Som ni ser har jag guld och silver men det finns även i färgerna vit, rosa, röd och blå.

Kommer från Wet n’ Wild och kostar ca 49kr styck, perfekt för att piffa upp en partymakeup.. eller varför inte till nyår! :-)

IMG_9790

1 Comment

  • Linda
    25 November, 2014 at 12:33

    vilka fina färger!:D

    Reply

Leave a Reply