Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / ÖVRIGT

Håll sminket på plats hela dagen!

IMG_6221

IMG_6223

För att få bästa möjliga hållbarhet av ditt smink så behöver du en bra grund, samma som när du t.ex. ska måla en vägg. Jag använder alltid primer under min foundation, mina ögonskuggor och mitt läppstift.

Lägger du en fet foundation ovanpå en oljig hy så kommer den “glida av” under dagen. Mitt tips är att ha en bra primer för ansiktet som ger din hy lyster, kanske mattar ner om du är oljig och som håller din bas på plats hela dagen. Denna HD foundation från MUFE (make up for ever) går snabbt in i huden, ger lyster och jämnar ut huden så att din foundation lättare glider på och stannar på plats :-)

Kom ihåg att ansiktsprimer gärna inte ska användas runt ögonen utan där ska du helst ha en ögonprimer eftersom din hud är tunnare runt ögonen!

No Comments

    Leave a Reply