Meny
EVENTS / PRESSVISNING

Visning av makeupstore’s nya koncept!

IMG_0861

IMG_0863

IMG_0878

IMG_0892

IMG_0899

IMG_0918

IMG_0926

IMG_0936

IMG_0947

Här kommer en bildbomb från Makeupstores pressvisning som jag var på ikväll! Makeupstore har flyttat deras huvudkontor till nya lokaler på söder här i Stockholm och även ändrat deras koncept. Det bjöds på champagne (i massor, haha) snittar, choklad och massor av annat gott. Sedan fick vi gå in i showroomet där 4 av vårens looker visades upp. Fina Linda hade gjort en varsin look, tyvärr var ljuset så rött under den första (Linas) så det var svårt att både ta bra bilder och se sminket. Makeupstores Olle Johansson har gjort looken “champagne”, den ni ser med vackra vita brudklänningar. Olle gav mig också dagens skratt med sin kommentar “Om man inte kan highlight & contour så ska man bara låta bli, det kan bli väldigt fel annars“…haha! så himla sant ;)

Alla produkter kommer nu i fyrkantiga former istället för runda och man kommer dessutom kunna ta ur ögonskuggor (pans) för att skapa egna paletter – skitsmart för oss som är muor måste jag säga! Jag gillade inte riktigt makeupstores tidigare produkter med ett genomskinligt M på locket, för man kunde aldrig se färgerna utan man var tvungen att öppna alla eller kika på namnen.

Jag fick med ett par produkter hem men jag sparar det till ett senare tillfälle. Det är alldeles för mörkt nu för att få rättvisa bilder, så jag ska ta ett par när solen tittar fram så ska ni få se :-)

Nu ska jag spendera kvällen med min kille som drar iväg till Gran Canaria på jobb imorgon! Ha en fin kväll allihopa :-)

No Comments

    Leave a Reply