Meny
GUIDER & TUTORIALS / ÖGON / TIPS & TRICKS

Tutorial: Ögonbryn med Anastasia dipbrow pomade

IMG_0846 copy

tutorial

1. Jag använder 2 färger av Anastasia Beverly Hills dip brow pomade – blonde och dark brown. Jag gillar statiska bryn som är markerande och ramar in ansiktet. Jag börjar alltid med att borsta igenom brynet så att alla strån ligger på plats.

2. Jag börjar med blonde och startar med att fylla i där jag vill att ögonbrynet ska börja sedan drar jag en linje längs undersidan av brynet. Jag vill ha färgen som allra ljusast längst in mot näsan så där är jag extra lätt på handen.

3. Sedan börjar jag fylla brynet med samma färg för att få en form.

4. Sen tar jag dark brown och målar vingen av brynet. Normalt har man mindre hårstrån ute på kanterna så jag fyller rätt mycket här, det är också därför jag väljer en mörkare färg.

5. Sedan fyller jag ovansidan av brynet med blonde tills jag får den form jag vill ha.

6. Avsluta med en genomskinlig bryn gele för att få alla strån att hålla sig till den form du vill ha. Klart! :-)

 

No Comments

    Leave a Reply