Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER

En tidig julklapp från .färg!

IMG_6759

IMG_6775

I lördags när jag kom hem så hade jag fått en tidig julklapp från Makeupstudion i brevdlådan! :-) För er som inte vet så gick jag min utbildning hos makeupstudion för snart 7 år sedan. Hjälp, jag blir lika förvånad varje gång jag skriver det… hur kan tiden ha gått så fort ?? Det känns som det var igår man släpade den där tunga väskan fylld med smink till skolan varje dag! För er som funderar på att utbilda er till MUA, go for it!! De är så jäkla kul :-)

Men tillbaka till paketet ovan. Som ni säkert förstår så har jag en hel del smink från märket .färg eftersom en hel väska med produkter ingick i min utbildning. Det som därimot är kul, är att se hur märket har utvecklats på 7 år.. det är en del skillnad kan jag säga! Produkterna har alltid varit av hög kvalitet och ögonskuggorna proppade med pigment men numera följer allt ett annat designspråk och många nyheter har dykt upp i sortimentet. Dessutom har dom nu börjat ge ut en helt egen tidning fylld med intervjuer, tips & tricks och massa annat som är kul att läsa både om man funderar på att utbilda sig till MUA eller redan är utbildad.

Jag har länge varit sugen på att testa ett par produkter.. vill ni veta vilka och vad som fanns i paketet? :-)  

 

No Comments

    Leave a Reply