Meny
ÖVRIGT

Mineral Liquid Powder Foundation från .färg

IMG_6816

Eftersom det var rätt mycket produkter från .färg så delar jag upp det i ett par inlägg. Jag tänkte börja med produkterna ovan vilket är dessa fyra:

  • Mineral Powder Foundation: Ett mineralpuder med lätt till medium täckning. Kan användas ensam eller som puder ovanpå foundation.
  • Cover makeup trio: En concealer med tre neutraliseringsfärger. Gult täcker lila, orange täcker blått och grönt täcker rött.
  • Mineral liquid powder foundation: En flytande foundation i mousse-form. Medel till hög täckning.
  • Highlight / Shading palette: En palett med 6 färger du kan använda för att forma ansiktet, som ögonskuggor eller som brynfärger.

 

IMG_6884

Först ut är Mineral Liquid Powder Foundation… den produkt som jag varit sugen på så länge!

Jag fick hem färgen vanilla cream som har gul underton. Det finns totalt 5 nyanser, 3 gula och 2 rosa. Vanilla cream var pyttelite för mörk för mig men med ett ljust puder ovanpå så funkar det finfint! Och om den levde upp till mina förväntingar? Absolut! Den är väldigt dryg så man behöver inte mycket för att täcka hela ansiktet. Jag tycker att täckningsgraden var mer hög än medel, men det beror ju på vad man jämför med :-) Jag använde en stippling brush men det funkar såklart även att använda makeupsvamp vid applicering. Resultatet är matt och jämnt samtidigt som jag får en silkeslen känsla.. I like!! Denna är redan en favorit hos mig :-)

Kostar 309kr tuben och kan köpas på www.fargcollection.se eller i .färg’s egna butik på Karlavägen här i Stockholm.

 

fvse

482 Comments

Leave a Reply