Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / EFFEKTSMINK & HALLOWEEN / ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Highlight & Shading palette från .färg

IMG_6903

IMG_6858

IMG_6868

www.fargcollection.se

.Färg‘s highlight & shading palett innehåller 6 st färger som man kan använda för att modellera ansiktet med dvs. skapa illusioner med skuggor. Shading är detsamma som contouring, vilket är väldigt populärt just nu och ni har säkert inte missat denna skönhetstrend. När jag utbildade mig till makeupartist för 8 år sedan (nu blir jag lika chockad igen när ja skriver de) var det inte så många som använde denna teknik utan det var mest makeupartister. Jag antar att trenden kommit igång i samband med att youtube har blivit så stort och att det nu finns massvis med tutorials där man kan se hur man gör. 

Hursom helst, denna palett innehåller 2 ljusa matta färger och den till höger är något skimrig och suuuperfin att highlighta kindben med! De 3 mörkare färgerna på nedre raden är perfekta att skapa skuggor med, för att t.ex. smala av näsan, få fram kindben osv. Det som också är så bra med denna palett är att man kan använda färgerna som ögonskuggor eller som brynskuggor också. Skuggorna kan användas torra eller med fuktad pensel för mer intensitet. Alla skuggor har jättebra pigment och har en svag parfymerad doft.

Skuggorna går att byta ut så tar en skugga slut kan man lätt köpa en ny refill-pan från .färgs hemsida.

/ This highlight and contour palette form .färg has 6 colors that you can use to create shades and highlights in your face. You can also use the shadows on your eyes or to fill your eyebrows. The white one in the right corner is shimmey and suuuper nice to use as a highlight on your cheek bones. The other two are matte and great for shading your nose etc. where you don’t want shimmer. The brown ones are matte and perfect for contouring. If you want to the change colors you can easy buy refill pans from .färg’s webshop! 

IMG_6855

No Comments

    Leave a Reply