Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ÖGON

Trolla bort mörka ringar under ögonen!

IMG_6827

Den här concealern är HELT fantastisk! Jag använder vanligvis inte concealer så mycket då jag inte har så mycket att täcka men nu när det är kolsvart ute på morgonen, man känner sig frusen och allmänt blek när man kliver upp så vill man bara pigga upp det där trötta ansiktet. Jag har nu kört på denna ett par dagar och jag blir lika fascinerad varje morgon. Den är så jäkla täckande och har precis lagom konsistens för att den inte ska lägga sig i linjer som så många concealers gör. Den är liksom.. kladdigt torr.. kan man kalla det så?! :-)

Jag använder en concealerpensel i syntet och så börjar jag med den gula tonen på ögonlocket som neutraliserar det lila. Under ögat använder jag mig av den orangea tonen som neutraliserar bort det blå. Sist avslutar jag med den gröna tonen om jag är lite röd nånstans, t.ex. runt näsan eller på nån finne. Jag brukar använda fingrarna lite för att jämna till och tona ut färgen.

Du hittar denna hos .färg  för 275 kr. Jättedryg, jättebra och passar alla!

föreefter

513 Comments

Leave a Reply