Meny
ISABELLE GILLAR / ÖVRIGT

Motives Cosmetics Brushes

IMG_6728

Jag fick i början på december hem en tidig julklapp från Motives cosmetics som innehöll bland annat dessa penslar! Jag vet inte om Motives har haft penslar tidigare eller om det här är dom första, men jag hoppas det kommer fler. Dom har en djup mörklila färg och guldtext.. huuur fina? :-) Jag har redan flera av dom som favoriter i sminkväskan! Håret är en blandning av gethår och syntet. Penslarna kommer i en svart penselväska.

Du hittar dom HÄR.

/ I got an early christmas gift from Motives cosmetics! I don’t know if Motives had brushes earlier or if these are the first ones, but I hope they will produce more. I already have a lot of favorites in my makeupbag!! :-) The brushes are made in a deep purple color and the hair is a mix of synthetic and goat. I love them! You can find them HERE.

1 Comment

  • Good post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a daily basis.
    It’s always useful to read articles from other writers and practice a little something
    from their websites.

    Reply

Leave a Reply