Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / ÖGON

The book of…

IMG_6914

IMG_6926

IMG_6971

IMG_6993

IMG_6983

IMG_6935

IMG_6964

IMG_6955

Har ni sett vilka roliga paletter som Viva La Diva har i deras jul-kollektion? :-D Det ser ut som en bok så man kan gömma den i bokhyllan! :-)

Brynpaletten innehåller: 4 brynskuggor, 1 vax, 1 krämig highlight, 1 pincett, 1 brynpenna och stenciler.

Jag gillar skuggorna då dom har bra pigment, dock blir dom lite pudriga även om jag har primer under. Jag ska göra lite sminkningar med denna palett och visa er! :-)

Skuggpaletten innehåller: 12 matta och skimriga ögonskuggor, 1 rouge, 1 highlight samt 2 små penslar.

Brynskuggorna är något varma i tonerna så det är inget som passar i mig så bra dock är det ett plus att dom inte ger allt för mycket färg, då undviker man att det blir FÖR mycket färg. Ögonbrynsstenciler är något som ja har från olika märken men aldrig provat använda. Jag målar mina bryn på mitt eget sätt, men för dem som inte är så säker på hur formen ska vara så är säkert stenciler toppen.

 Hela kittet kostar 259kr och finns hos bl.a. Åhléns.

No Comments

    Leave a Reply