Meny
MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Inspiration Nyårs-sminkning

nyår

IMG_0565

Här kommer en sminkning som kanske är något för nyår? Jag valde att tona ut denna svarta sotning med en grå-lila skugga för att inte få den så skarp och matchade det sedan med en guldig skugga på locket. Fungerar lika bra med silver om man önskar det! Jag hade dock ingen silverskugga med mig upp till Sundsvall denna gång utan fick använda mig av det jag hade :-) Jag har använt en och samma palett för alla skuggor och grundat med en svart krämig kajalpenna för att få det riktigt svart.

Jag har använt / I have used:

Ögonbryn/Brows:

Anastasia Beverlyhills dipbrow pomade dark brown

Ögon/Eyes: 

NYX slide on pencil black (as base)

Lorac PRO palette – mauve, black, gold, cream

Makeupstore cake eyeliner black

.färg Mascara

Ardell lashes

 

No Comments

    Leave a Reply