Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Tips mot statiskt hår!

IMG_7442

IMG_7447

Har ni testat uniq one från Revlon? Jag fick lite panik på stan då mitt hår stod åt alla håll! Mitt hår har en tendens att bli väldigt statiskt under vintern oavsett om jag använder balsam eller inte. Det enda som funkar för att hålla ner mitt hår är balsam-sprej så därför sprang jag in till frisören och köpte denna. Måste sett lite kul ut när mamma och jag stod inne i gallerian och sprejade mitt hår.. alla som gick förbi lär väl ha tänkt “herregud vilken utseendefixerad tjej” haha!

Det är första gången jag köper denna produkt i stor förpackning, jag har endast haft små testerflaskor tidigare. Den doftar helt fantastiskt och håller inte bara statiskt hår nere utan den skyddar även håret mot värmeverktyg, återuppbygger tort och skadat hår, fungerar färgbevarande med UVA och UVB skygg samt ger mer volym och en hållbar frisyr – som namnet säger – allt i ett! ;-)

Kostar ca 150kr för 150ml.

 

1 Comment

Leave a Reply