Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / ÖGON

Turn the other cheek

IMG_3399

IMG_3383

IMG_3384

IMG_3390

IMG_3395

Jag vet att jag har nämnt denna palett tidigare men den är värd att nämna igen eftersom den är så fiiiin! :-) NYX Butt Naked Palette Turn the Other Cheek är en palett som har 15 matta och skimriga skuggor i neutrala färger. Under ögonskuggorna finns det även 4 rouger och 3 highlighters. Den har varit slutsåld i hela världen ett tag men nu finns den igen!

Du hittar den bl.a HÄR för endast 375kr :-)

Idag blir det en lugn fredag med middag ute och sen bio på det. I helgen ska jag få tid till att fotografera lite med min nya kamera har jag tänkt!

Hoppas ni får en fin fredag allihopa :-)

 

/ I know that I have mentioned this palette earlier but I have to show it again since it’s sooo nice! NYX Butt Naked Palette Turn the Other Cheek has 15 shimmery and matte eyeshadows, 4 blushers and 3 highlights. It’s been sold out worldwide but now it’s back!! :-)

I Wish you a great friday everyone!

23 Comments

Leave a Reply