Meny
ISABELLE TIPSAR / ÖVRIGT

I min handväska..

bild

Här har vi 3 rosa produkter som man hittar i min handväska just nu!

NYX Butter Lipstick i färgen “Pops” har blivit min nya favorit. Den har en perfekt brun-rosa ton som passar min egen läppfärg. Dessa läppstift smälter verkligen på läpparna och är så behagliga. En annan favoritfärg i samma serie är burgundy lila “Licorice”.

Body Shop hand creme i doften “Pink grapefruit” fick jag faktiskt i julklapp. Jag är (har) varit skitdålig på att använda handkräm även om jag ofta har torra händer pga massa handsprit under vinterhalvåret. Denna har dock fått hängt med i handväskan och jag har flitigt använt den! Doften är helt lagom och händerna blir lena :-)

Läkerol i smaken “Rasberry Lemongrass”.. var ni fler som fick denna i Glossybox? Jag vet att flera reagerade negativt mot att man fick en läkerol med i en sminkbox, men hallå, det var ju en extra gåva utöver sminkprodukterna! Supergoda :-)

 

512 Comments

Leave a Reply