Meny
MINA MAKEUPLOOKER

Todays look: Gold swirl

7febb

Hej på er! Hoppas ni har en fin lördag :-) Vi ska ut på middag med ett par vänner ikväll så jag tog tillfället i akt och gjorde en lite festligare makeup idag. Close up bilderna är tagna i solen, visst skimmrar skuggorna fint?? :-)

Jag tycker att denna makeup även passar för alla-hjärtas-dag! Röda läppar är både klassiskt och romantiskt. 

 

Jag har använt / I’ve used:

.färg mineral liquid powder foundation

.färg trio color concealer

Makeupstore loose powder – milk

Anastasia Beverly Hills dip brow pomade – blonde & dark brown

NYX control freak eyebrow gel

NYX hd eyeshadow base

Lorac PRO palette – cream, mauve, sable, pewter, deep purple

.färg gloss powder shadow – swirl

Viva la diva crystal glitter liner – gold

Essence lash princess mascara

Ardell lashes

NYX matte lipstick – Eden

 

/ Hi everyone! Hope you are having a great saturday :-) We are going out with some friends for dinner tonight so I made a sparkly brown and gold makeup today. This look is also perfect for valentines day! Red lips are classic and romatic :-)

6 Comments

 • Angie
  8 February, 2015 at 23:52

  Hej du är jättefin och din hy är typ perfekt, tänkte bara kolla med dig om vad för produkter du använder till ditt ansikte vad det gäller sminkborttagning och återfuktning och så!
  Kram

  Reply
  • isabellengqvist
   9 February, 2015 at 11:07

   Tack! :-) Jag har väldigt tur med min hy och har aldrig haft några problem, men den är däremot väldigt känslig. Jag reagerar lätt på krämer så jag använder faktiskt väldigt sällan sånt. Jag tvättar ansiktet med Apolivas rengöringscreme eller rengörings-servetter (när jag är lat) haha! Så tyvärr vet jag inte om det var till så stor hjälp!

   Reply
 • Jess
  9 February, 2015 at 14:21

  Hej! Skitsnygg make! Undrar bara vilka fransar från ardell det där är? Funderar på att köpa nämligen, men vill inte ha alldeles för utmärkande. De du har här ser perfekta ut med extra “swosh” på den yttre delen :)

  Reply
  • isabellengqvist
   9 February, 2015 at 20:55

   Tack! :-) Jag tror det är nr 116, de är mina favoriter :-)

   Reply
 • penis envy mushroom
  20 October, 2023 at 22:40

  … [Trackback]

  […] Read More Info here on that Topic: isastar.se/2015/02/07/todays-look-gold-swirl/ […]

  Reply
 • แบงค์การันตี
  3 November, 2023 at 00:58

  … [Trackback]

  […] Info on that Topic: isastar.se/2015/02/07/todays-look-gold-swirl/ […]

  Reply

Leave a Reply