Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER

Makeup organizer – akrylställ för läppstift!

IMG_1324

IMG_1312

Här kommer ännu ett tips! :-) Jag har länge varit lite småsugen att klicka hem ett nagellacksställ i akryl från ebay. Det känns som att alla skönhetsbloggare äger en sån här! Dock är jag liiiite smårädd för att handla på ebay, haha kanske lite töntigt men.. jag sprang i alla fall in på butiken TGR i Kista Gallerian. Jag vet att det finns fler TGR butiker runt om i Stockholm men jag är inte riktigt säker och ja vet inte heller om det finns fler butiker i Sverige? Det är i alla fall en dansk kedja som har massor av små (och ibland väldigt onödiga) saker till billiga priser. Jag älskar den här butiken, ja hittar typ alltig något. I helgen sprang jag på just dessa akrylställ som tar 9 läppstift – och dom kostade 30kr styck! Som hittat :-) Blev 2 stycken men insåg att jag har betydligt många mer läppstift så vi får väl se om ja köper fler ställ eller om endast de finaste läppstiften får stå framme ;-)

 

4 Comments

 • Pernilla S
  9 February, 2015 at 23:33

  TGR finns i Uppsala också (Gränby centrum gallerian) :) 
  Sen kan jag även säga att det finns några akrylförvaringar på Jysk, dock lite dyrare. Och på Nelly! :) 

  Reply
  • isabellengqvist
   10 February, 2015 at 10:57

   Aha! Se där :-) Åh, det är en himla massa år sedan jag var i Gränby!

   Reply
 • Jess
  10 February, 2015 at 12:36

  TGR finns i Västerås också! :) På Köpcentret Erikslund. Och nog någon i centrum!
  Kram! 

  Reply
  • isabellengqvist
   10 February, 2015 at 19:04

   Jaha! Va kul att det finns på så många ställen i Sverige :-) Har bara besökt butiker i Danmark annars! Kram

   Reply

Leave a Reply