Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Real Techniques Stippling Brush

IMG_1331

IMG_1338

Real Techniques behöver säkert ingen närmare presentation? Världens mest hypade sminkpenslar! Jag äger (hör och häpna) endast 2 stycken, varav jag köpte nr 2 idag. Jag tror att det kan ha och göra med att jag tycker dom känns lite klumpiga. Hur fasiken ska man få ner det där tjocka skaftet i höftbältet när man är ute på sminkjobb?? Well, får väl ha dom för hemmabruk.

Idag köpte jag en stippling brush. Jag AVSKYR penslar som släpper hår och just det problemet har jag haft med alla stippling penslar som jag äger. Nu hoppas jag att Real Techniques verkligen lever upp till sitt rykte och att jag kommer och älska den här! Jag har provat dra lite i stråna… och 3-4 st har släppt. Jag hoppas att det var de första och sista.

Jag köpte den på H&M och den kostade ca 119 kr. Det stod fel priser på skylten och jag såg aldrig vad tjejen i kassan slog in.

En liten födelsedagspresent till mig själv.. i morgon den 11 februari fyller jag gammal.. 26 år! :-) 

545 Comments

Leave a Reply