Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Todays Look: Plum Fairy

plum fairy

En söndag som denna kände jag för att mixa lite lila ögonskuggor! Idag hag har sett filmen Malificent för typ hundrade gången. Den visas rätt så ofta på Visasat Film under helgerna och jag ledsnar aldrig på den. Nu startar snart Frozen och den har jag också sett såå många gånger men ja blir glad av den typen av filmer så jag har det mer än gärna på i bakgrunden medan jag pysslar med annat :-)

Och ja, jag är väl medveten om min hand på sista bilden. Det är ej ett blåmärke! haha.. jag provade bara lite olika lila skuggor och glömde helt enkelt tvätta av det innan jag tog bilder.

 

FACE: 

NYX Angel Veil face primer

NYX HD foundation

MUS loose powder milk

.FÄRG contour palette

MAC shimmer blush Springsheen

BROWS:

Anastasia Beverlyhills Blonde & Dark brown

EYES:

NYX Jumbo eye pencil milk

MUS Microshadow Flamenco & Desert

.FÄRG gloss eyeshadow R27

Motives cosmetics glitter pot plum fairy

NYX Lush Lashes Full Figured

Ardell Lashes nr 116

LIPS:

Motives cosmetics Soft Nude

 

No Comments

    Leave a Reply