Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Zoeva ROSE GOLDEN Complete Eye Set

zoeva

zoevabrushes

zoevabrushes1

zoevabrushset

zoevarosegold

Alltså SEEER ni hur fina penslar jag har fått hem från det tyska märket Zoeva?? Jag dog lite första gången jag såg dessa roséguldspenslar på instagram och när jag nu håller dom i mina hand kan jag bara konstatera att dom till och med är finare i verkligheten än på bild!! Dom är så fina och mjuka att jag inte vet om jag vågar använda dom! haha :-)

Zoeva säljer singelpenslar och penselset likt detta. Penslarna i detta set är 12 stycken och har en blandning av syntet och riktigt hår. Zoeva har även en penselserie som är helt vegana så det finns något för alla :-) Just nu kan man bara köpa penslarna online och ni hittar detta set HÄR

ROSE GOLDEN Complete Eye Set innehåller följande penslar:

142 Concealer Buffer

224 Luxe Defined Crease

226 Smudger

227 Luxe Soft Definer

228 Luxe Crease

230 Luxe Pencil

231 Luxe Petit Crease

234 Luxe Smoky Shader

237 Detail Shader

315 Fine Liner

317 Wing Liner

322 Brow Line

 

/ I fell in love with these brushes from the german brand They are SOO beautiful that I don’t know if I dare to use them, haha! Zoeva have both single brushes and sets like this one. This set comes with the bag and 12 brushes (listed above) with both high quality natural hair and synthetic taklon hair, so it can be used with cream and powder based products. They also have vegan brushes! You can find the ROSE GOLDEN Complete Eye Set for 65 euros HERE !

*pressutskick

2 Comments

 • Sofia
  4 March, 2015 at 14:18

  ooooomg!!! I NEED these. Så himla fina!! 

  Reply
 • www.reddit.com
  2 July, 2023 at 07:28

  Thanks for the auspicious writeup. It in fact was a entertainment account it.
  Glance advanced to more brought agreeable from you! By the way,
  how can we be in contact?

  Reply

Leave a Reply