Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Nya Produkter från Emite!

IMG_2374

IMG_2381

IMG_2379

IMG_2385

IMG_2392

Hej på er! Har ni en fin lördag? Själv har jag nyss kommit hem från derbyt mellan Hammarby och AIK. Jag är ingen fotbollsfantast men min kära pojkvän är och det är lite kul att se nån match då och då :-) Var helt galet mycket folk.. 41.000! Då tänker man lite på hur många det faktiskt är som följer en på instagram. Jag har i dagsläget strax över 50.000 följare.. alltså lite fler än vad som rymde hela arenan. Galet att tänka på.. man ser ju bara ett par siffor men när man ser hur många personer det är i verkligheten känner man sig nästan skrämd! haha :-)

Jag tycker faktiskt att det är lite kul att se hur Emite har utvecklats genom åren för det märket har faktiskt funnits länge nu. Om jag inte har helt fel så är det skolan mariaart som har tagit fram Emite och när jag satt lektionsmodell där en gång (för typ 7 år sedan) så köpte jag med mig en concealer med 4 färger. Jag slänger in en bild här nedan så får ni se hur designen såg ut på den tiden.. :-)

Förpackningen idag är stilren och känns lyxig! Båda produkterna kom i varsin kartong och var inlindade i det svart-vita papperet ni ser i bakgrunden på bilderna. I like! :-)

“Emite Micronized Eye Shadow är en högpiggmenterad ögonskugga fri från olja, nickel, parabener och parfym. Pigmentet i skuggan är microniserat för att skapa ett jämt och fint resultat och är ett utmärkt val för linsbärare eller för personer med känsliga ögon. Kostar ca 170kr”

Jag har swatchat den på bar hud här ovan och pigmentet är helt ok. Dock upplevde jag att den blev lite ojämn och jag var tvungen att dra på ett par lager. Jag har inte provat den på primer ännu, tror absolut att resultatet är bättre då. Den ska bli kul att testa i en sminkning! :-)

Emite Concealer Pencil döljer effektivt pigmentförändringar, mörka ringar, acne och andra oönskade defekter. Den kan använda som highlight för att förstora, lyfta och framhäva. Formulan är krämig och följsam. Kostar ca 190kr”

Jag gillar concealers som har hög täckningsgrad och denna är tyvärr inte supertäckande. Färgen jag fick är rätt så ljus så jag kommer nog använda den för att ljusa upp istället för att neutralisera. Jag gillar konsistensen, den är kladdig men inte för kladdig utan blir ganska torr när man har jobbat ut den! Jag hade gärna sett att den hade en “skruva upp funktion” istället för att man måste vässa den. Jag lyckas alltid tappa bort mina pennvässare och då blir pennor likt denna lätt liggande när spetsen är använd. Jag ska prova den lite mer och återkommer med en närmare recension! :-)

IMG_2398

..och här har vi Emite för 7 år sedan :-)

 

No Comments

    Leave a Reply