Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Penslar från Makeup addiction cosmetics

IMG_2911 copy

IMG_2920 copy

IMG_2917 copy

I veckan fick jag hem ett paket från söta Djimbi som äger märket Makeup Addiction cosmetics (tidigare Hair & makeup Addiction). Paketet innehöll, som ni säkert kan gissa, penslarna ovan. Jag har ett annat gäng penslar från detta märke som jag haft i snart 2 år. Jag är väldigt nöjd med dom och penslar kan man ju aldrig ha för många av ;-) Så jag blev väldigt glad när jag fick hem detta set i lila & guld. Hade ni frågat min för något år sedan vad jag tyckte om ljuslila hade jag skakat på huvudet men nu gillar jag faktiskt ljuslila! :-)

Jag tycker att dom påminner om MAC’s Cinderella kollektion, tycker inte nI?? :-) 

Ni hittar dom här http://www.makeupaddictioncosmetics.com

 

// I got this package a few days ago from Djimbi, the cute owner of Makeup Addiction Cosmetics. I have a set of brushes from this brand that I have been using for almost 2 years now and you can’t have too many brushes, huh? So I’m very happy to have these purple and gold brushes in my collection. I think they look a lot like MAC Cinderella Collection, don’t you?? :-)

You can find them here http://makeupaddictioncosmetics.com

 

2 Comments

 • max muay thai
  30 August, 2023 at 00:31

  … [Trackback]

  […] Here you will find 63079 more Information to that Topic: isastar.se/2015/03/21/penslar-fran-makeup-addiction-cosmetics/ […]

  Reply
 • bandar slot
  1 September, 2023 at 13:47

  … [Trackback]

  […] Read More on on that Topic: isastar.se/2015/03/21/penslar-fran-makeup-addiction-cosmetics/ […]

  Reply

Leave a Reply