Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / MINA MAKEUPLOOKER / NYA PRODUKTER / ÖGON

I can resist anything except temptation

IMG_3170

IMG_3172

IMG_3173

IMG_3570 copy

IMG_3576 copy

Paletten “Smoky” från Zoeva är SÅ fin att jag knappt har vågat använda den! :-D

Den är gjort i hård papp, har snygg design med magnetlock och känns lyxig. Skuggorna i just denna palett (det finns flera olika) har 10 jordnära toner där 8 är helmatta och 2 är skimriga. Pigmenteringen är jättebra och skuggorna känns sammetslena!

I min sminkning använde jag NYX HD eyeshadow primer under och de 3 färgerna Dust & Memories, Smoky wishes och Elegant Chaos längst till vänster på nedre raden i paletten. Fransarna är NYX wicked lashes “Vixen”.

En perfekt palett för både vardag och party som kommer få hänga med i min sminkväska!

 

6 Comments

Leave a Reply