Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Sweed lashes by Gabriella Elio

sweed

Söta Gabriella som äger det relativt nya fransmärket Sweed hörde av sig till mig och undrade om jag var sugen på att testa några fransar. Självklart, svarade jag och nu har jag fått hem ett paket från tjejerna på VASS PR! :-)

Sweed lashes säljs på bland annat Åhléns och det är där jag har sett dem tidigare. Förpackningen känns fräsch och kul eftersom dom verkligen skiljer sig från den “vanliga” rektangulära modellen som fransar brukar ha. Jag ha fått hem 7 st olika svarta fransar men Sweed lashes har även bruna och blonda fransar som passar perfekt till dem som vill ha lite mer diskreta lösfransar men ändå få längd och volym. Varför har ingen tänkt på detta tidigare?! så himla smart! Ni kommer garanterat få se sminkningar med dessa framöver!

Ett pack fransar kostar 119kr och dom kan återanvändas upp till 10 gånger ifall man tar väl hand om dom och pillar bort limmet :-)

Besök www.sweedlashes.com för mer info eller följ @sweedlashes på instagram! :-)

 

1 Comment

 • buy canadian tiktok followers
  6 July, 2023 at 10:15

  Hello there! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your
  site mobile friendly? My website looks weird when viewing from my iphone 4.
  I’m trying to find a theme or plugin that might be able to resolve this issue.

  If you have any suggestions, please share. Thank you!

  Reply

Leave a Reply