Meny
EVENTS / HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR

Invigning av Ellui Salon

ellui


Igår tog jag med mig Emelie till söder och besökte Ellui Salon som hade öppningsevent! Under kvällen bjöds det på sushi, vin och massa skön musik. Det var packat med människor som kommit för att se denna nyöppnade salongen som har en speciell mix av bohem/retro/80-tal. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det men det känns som att inspirationen är hämtad från alla möjliga håll i världen! :-)

I butiken kan man köpa hårvårdsprodukter från bl.a. Shu Uemura, GHD, Olaplex & Kerastase men även smycken, kläder och massa annat kul! Jag hittade flera smycken jag föll för men jag får nog titta förbi en annan dag istället, igår gick det knappt att röra sig fram och tillbaka i butiken pga. alla människor.. snacka om invignings-succé! :-)

Ni hittar Ellui Salon på Södermannagatan 42 – www.ellui.se – 08-242040

 

2 Comments

 • Therése
  9 April, 2015 at 12:25

  Åh vilka fina bilder Isabelle! Så kul att se dig <3

  Reply
  • isabellengqvist
   18 April, 2015 at 18:28

   Tack detsamma Therése! :) <3

   Reply

Leave a Reply