Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Nya skuggor från Makeupstore

IMG_3003

IMG_3008

IMG_3010

IMG_3013

IMG_3019

IMG_3023

Jag har provat lite nya produkter från Makeupstore – som numera har gått från runda till fyrkantiga förpackningar för de flesta produkter. Tanken är att man sedan ska kunna ta ur skuggorna och sätta dom i en paletter. Allt fler sminkföretag hakar på denna trend med paletter vilket jag tycker är superbra! Då kan man enkelt sätta ihop skuggor i de kombinationer man önskar vilket underlättar en hel del, speciellt för oss makeupartister. 

Den lilagrå skuggan heter Atlantis och har ett silvrigt skimmer medan den orangea skuggan Splash är helt matt och något pudrigare.

Sorry för gryniga bilder! Jag och min kamera var inte riktigt kompisar när bilderna togs.. 

540 Comments

Leave a Reply