Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

SOLA säkert!

IMG_3883

IMG_3885

IMG_3890

I fredags hämtade jag ut ett paket och till min glada förvåning hade jag fått hem solskyddsprodukter, hur bra?! :-D Jag pratade med min mamma nu i veckan om att jag måste köpa solskydd inför Turkiet-resan. Ni som hängt med ett tag vet att jag haft stora problem med soleksem och jag måste verkligen använda solskydd för att inte bli helt prickig!

SOLA by Vision Haircare är ett svenskt märke som producerar sina produkter i Varberg. Jag fick hem en 30 SPF och en 50 SPF+ vilket kan tyckas vara väldigt hög solskyddsfaktor men efter att jag brände mig i Thailand senast så kör jag alltid med 30 och 50, i alla fall de första dagarna tills huden vant sig vid solen. Nu när man är helt vinterblek är det extra viktigt att skydda sig så dessa kommer jag stoppa ner i resväskan med en gång! :-)

Jag tycker det är skitsmart att den kommer i sprayflaska eftersom det besparar en massa kladd! Dessutom har korken en lås-funktion så att den ej rinner ut i resväskan. Jag funderar dock lite hur man tänkte eftersom flaskan är en tryckbehållare som ej får utsättas för soljus. På baksidan av falskan står det – “Tryckbehållare. Får ej utsättas för direkt solljus eller temperaturer över 50C+”. Hmm.. jag kommer nog inte våga ta med den på stranden! :-/ Får se till att smörja in sig på hotellet innan man går ut och lämna flaskan inne i skuggan kanske, det blir ju lätt 50 grader när solen ligger på.

Ni hittar produkterna på www.vision-haircare.se :-)

 

2 Comments

Leave a Reply